Warning: A non-numeric value encountered in /home/abeshow3/public_html/yvonnehaber.com.au/wp-content/themes/Divi.3.0/functions.php on line 5806

Coogee Unit

Maximising space and storage in this small unit was essential, and I worked closely with the clients to meticulously plan and personalise their kitchen to suit their lifestyle requirements. I organised the bench areas and storage spaces to better fit their living patterns and the available space, crafting a custom dining table and chairs that fit snugly together, maximising seating capacity without impacting the room layout.

Finding ways to suitably light this east facing room, I created a design that hid lighting behind glass fronted cabinetry on the opposing wall, creating a softer, alternate source of light that enhanced the room and wood finishes.

Next Project >

Scroll for more